Mei’s Pick

FB_IMG_14648325706146920

Aloha ~ !

Abaikan aja gambar di atas, gamenya nggak akan bikin kamu segalau Itachi, kok 😉
Game ini dibuat Kak Put (lagi), dan kali ini aku ditag Kak Mala.  Thankiss, Kak mala dan Kak Put (yang masih belum sempat kenalan >/////////<) ~

Menurut sumber, beginilah peraturan game kali ini :

  1. 101 pertanyaan bukan jumlah yang sedikit, jadi secara umum: usahakan buat menjawab sependek dan sepraktis mungkin. Kalian tahu istilah TLDR? Too long, didn’t read, alias kalo kepanjangan pembaca kalian bakal males baca sampe abis. Kalo mau pake alasan di beberapa pertanyaan it’s okay, tapi usahakan buat tetep ringkas dan sekitaran satu-dua baris aja.
  2. Buat nyari 202 pilihan ternyata nggak mudah, karena banyak aspek yang harus dipikirkan. Beberapa pertanyaan juga bukan punya aku, dan demi menghormati kakak-kakak yang sudah mikirin game ini: partisipan cuma boleh memilih satu dari dua pilihan yang tersedia dari setiap nomor. Jangan bikin jawaban sendiri, ya. Jangan golput dan jangan nawar (misal: ini buat ini, itu buat itu, dsb). Beberapa pertanyaan emang susah dan ditujukan buat mengetes preferensi kita. Jadi kalo kalian ngejawabnya semau kalian … yha. (Disclaimer: this point is written not for my own sake but after internal discussion from people involved).
  3. Karena beberapa pertanyaan membutuhkan pengetahuan lebih, sangat disarankan googling buat cari tahu. Bikos jawaban ‘aku nggak tahu/aku nggak pernah’ itu nggak seru sama sekali.
  4. Terakhir dan yang terpenting: please, please, please don’t be a joykiller by neglecting the rules. Game ini buat seru-seruan, kok, dan gak ada judges-nya yang bakal menilai jawaban kamu bener atau salah, atau udah sesuai rules belum. TAPI, rules juga dibuat supaya game-nya lebih (dan tetep) seru. Jadi tahu sama tahu ajalah, yha.
  5. To add more fun: you can count how many times you sigh while answering difficult questions. This isn’t mandatory, tapi di akhir kalian bisa mikir seberapa jauh kemampuan kalian memutuskan sesuatu.
  6. Terima kasih apabila rules-nya juga di-copy and paste biar ikut tersebar dan banyak orang yang baca. Yang paling penting empat poin di atas diikutin ya kalo mau ikutan.

s’il te plait  ~

  1. Fangirling or Writing?

Fangirling.

  1. Sea or Sky?

SKY.

  1. Fried or Grilled?

Grilled

  1. Checkered or Plain?

Checkered.

  1. Movies or TV show?

Movies.

  1. Romantic or Spontaneous?

Spontaneous.

  1. Downtown or Suburb?

Suburb.

  1. Coffee or Tea?

(Sigh #1) Coffee.

  1. Pants or Skirt?

Pants. 

  1. Alien or Zombie?

Zombie.

  1. Cold or Hot?

Cold.

  1. Everest or Sahara?

Everest.

  1. Savoury or Sweet?

Savory.

  1. Flats or Heels (including wedges)?

FLATS. 

  1. Book or E-reader?

Book (well, you can’t sniff e-reader 😉 ).

  1. Dawn or Dusk?

Dawn.

  1. Sunrise or Sunset?

Sunrise (though I’m not a morning person XD ).

  1. Scrambled eggs or Sunny side up?

Sunny side up.

  1. Bracelet or Necklace?

Bracelet.

  1. 3D 0r Regular?

Regular.

  1. Karaoke or Theater?

 Theater.

  1. Attic or Basement?

Attic.

  1. Chocolate or Vanilla?

Chocolate <3.

  1. Hoodie or Sweater?

Hoodie.

  1. Crossword or Puzzle?

Puzzle.

  1. Saturday or Sunday?

Saturday.

  1. Heat wave or Snowstorm?

Snowstorm.

  1. Black forest or Red velvet?

Black forest.

  1. Lip balm or Lipstick?

Lipstick.

  1. Busking or On stage?

Busking.

  1. Neon yellow or Pink fuchsia?

(Sigh #2) Neon yellow (I’m not into bright color, but at least it matches well with black).

  1. Bungee jumping or Ocean diving?

BUNGEE JUMPING OFC (beside, I can’t swim XD ).

  1. Sour or Spicy?

Spicy.

  1. Gloss or Matte?

Matte.

  1. Dystopia or Fantasy?

Fantasy.

  1. Eastern or Western?

Eastern.

  1. Aboard or Local?

Local.

  1. Broccoli or Spinach?

Spinach. 

  1. Fedora or Snapback?

Snapback.

  1. Ninja or Pirate?

Pirate.

  1. Dance or Sing?

Sing.

  1. Derawan or Gili Trawangan?

Derawan.

  1. Dumpling or Spring roll?

Dumpling.

  1. Shades or Watches?

Watches.

  1. Leader or Maknae?

Leader (aku butuh imam, Bang).

  1. Black or White?

Black.

  1. Cruise or Safari?

Cruise.

  1. Pasta or Pizza?

(Sigh #3) Pizza (tbh, I don’t like Italian foods, esp. with cheese).

  1. Leather strap or Nato strap?

Leather strap.

  1. Classic or Hardcore metal?

Classic.

  1. Call or Text?

Call. 

  1. Mexican’s Dia de Muertos or Spain’s Las Fallas?

Spain’s Las Fallas.

  1. Ramen or Udon?

Ramen.

  1. Braces or Veneer?

Veneer.

  1. Dragon or Unicorn?

Dragon.

  1. Analog or Digital?

Analog.

  1. Neuschwanstein Castle or Eltz Castle?

Neuschwanstein Castle (mais savez-vous le Château de Pierrefonds ?).

  1. Fries or Mashed?

Fries.

  1. Tee or Tuxedo?

Tee.

  1. Mad Hatter or Willy Wonka?

Mad Hatter.

  1. Pencil or Pen?

Pencil <3.

  1. Chopstick or Fork?

Fork.

  1. Cheongsam or Saree?

Cheongsam. 

  1. Board game (for example: monopoli) or Card game (for example: UNO, poker)?

Board game.

  1. Alone or Together?

(Sigh #4) Alone (it depends on situation).

  1. Café or Street food?

Street food.

  1. Citizen or Entities with super powers (could be superhero or super villain)?

Entities with super powers.

  1. Line or WhatsApp?

Line.

  1. Indian curry or Japanese curry?

Indian curry.

  1. Mermaid or Siren?

Siren. 

  1. Left or Right?

Right.

  1. Gari (pickled ginger) or Wasabi?

Wasabi.

  1. Paintball or Water sniper?

Water sniper.

  1. Bright or Dim?

Dim.

  1. Cup or Tumbler?

Tumbler.

  1. Jenga or Pop up pirate?

Pop up Pirate.

  1. Sleek or Tousled?

Tousled.

  1. Sop Janda or Tengkleng?

Sop Janda.

  1. Darth Vader or Saruman?

Darth Vader.

  1. Retro or Futuristic?

Retro.

  1. Cheddar or Mozzarella?

(Sigh #5) Cheddar (I don’t and can’t eat cheese).

  1. Ethan Hunt or James Bond?

Ethan Hunt.

  1. Born with talent or Skilled by learning?

Skilled by learning.

  1. Cone or Popsicle?

Cone.

  1. Chiptune or EDM?

EDM.

  1. Gardening or Knitting?

Knitting.

  1. Maki or Nigiri?

Maki.

  1. Lego or Origami?

Lego.

  1. Konglish or Singlish?

Singlish.

  1. Baking or Cooking?

Cooking <3.

  1. Fashion Police or Grammar Nazi?

Grammar Nazi.

  1. Mountain Lion or Snow Leopard?

Mountain Lion.

  1. Go Pro or Polaroid?

Go Pro.

  1. Hiking or Surfing (the ocean, ofc, not the web)?

Hiking.

  1. Director or Writer?

Writer.

  1. Archery or Fencing?

Archery.

  1. Selfie or Lensed by someone else?

Selfie.

  1. Plane or Road trip?

Road trip.

  1. Backyard or Terrace?

Backyard.

  1. Bila Kau Tak Di Sampingku or Kisah Klasik Untuk Masa Depan?

Kisah Klasik Untuk Masa Depan.

  1. BONUS (you can just skip, or you can just randomly answer bcz *sure af* google won’t help): Badai Asmara or T-rex Bumbu Bali?

T-rex Bumbu Bali (it sounds interesting, esp. for marketing).

Yep, c’est fini! Dari 101 pertanyaan, ada 5 sigh. Kesimpulannya? Aku nggak suka keju (!?).

Hm ~ selanjutnya, aku ingin tag temen-temen di FFC (Kak Yeni, tsukiyamarisa, jojujinjin [omayyo why its so hard to find your page? TT], Fey, gyuskaups, 21browniepoints, nokaav3896, Ariesha97) karena aku belum sempat kenalan baik dengan semuanya, jadi sedikit-sedikit game ini mungkin bisa bantu hehe 🙂

oh, and you can check previous games, 20 things and hai mei 🙂

merci beaucoup ~

Iklan

7 pemikiran pada “Mei’s Pick

  1. halooo kak mei!

    [omayyo why its so hard to find your page? TT] >> it’s bcs i dont have one kakk;a; ahahaha tp makasih banyak sudah ditag!! mungkin suatu hari nanti bisa kesampean dibikin kalo sudah memanage wp sendiri :))

    xx

  2. Haloo kak mei ^^
    kita belum sempat kenalan :” panggil aja Aries dari 97 liner~ dan ini terimakasih banyak kak udah di tag in, sesempet mungkin nanti ikutan game ini 🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s